Blog

 
 
 
Úvod > Blog
 
Arónia a jej výhody

Arónia a jej výhody

Arónia, znamá aj ako chokeberry, je plod pôvodom zo Severnej Ameriky, ktorý dorastá do výšky 1-3 metre. Má tmavé listy, ktoré sú obvykle lesklé a podlhovasté. Kvitne na jar bielymi kvetmi v hroznovitých strapcoch. Najzaujímavejšie na arónii sú jej plody.

Čítať viac
Veľká vianočná sútaž 2023

Veľká vianočná sútaž 2023

Aj tento rok máme pre Vás veľkú vianočnú súťaž! Čaká Vás až viac ako 1.137 darčekov v celkovej hodnote 3.360 EUR!

Čítať viac
Ghí: maslo so superschopnosťami

Ghí: maslo so superschopnosťami

Poznáte ghí maslo? Viete, čo je prepustené maslo a na čo sa používa? Prečítajte si, aké fantastické vlastnosti má tento druh vylepšeného masla.

Čítať viac
Granola - najzdravšie raňajkové cereálie

Granola - najzdravšie raňajkové cereálie

Čo je granola? V čom sa odlišuje od müsli?

A je granola zdravá? Aké sú najväčšie prínosy konzumácie granoly?

Čítať viac
 
 

 
 

 
 

Bc. Zdena Havettová

lektorka a odborníčka na výživu

Ambasádorka BIOLANDu


Absolvovala štúdium výživy v Nemecku, vyštudovala Holistickú školu a školu Tradičnej čínskej medicíny v Brne. Založila projekt Ide o Tvoje zdravie, ktorý je zameraný na podporu zdravia bežne dostupnými potravinami. Okrem konzultačnej činnosti zameranej na poruchy trávenia, alergie, intolerancie, sa venuje aj problémom s hmotnosťou a organizovaniu workshopov v oblasti dietetiky.

Ak potrebujete poradiť, kontaktujte Zdenku!

 
 

 
 
Zdravo jesť znamená zdravo žiť.

Čoraz viac ľudí trpí rôznymi alergiami, intoleranciami na potraviny alebo vírusovými a črevnými ochoreniami. Preto sme sa v Biolande rozhodli spustiť projekt Hnutie za zdravé stravovanie, vďaka ktorému chceme Slovákov naučiť zdravo sa stravovať. O tom, že Bioland nie je len obchod s potravinami sa môžete presvedčiť aj na našom vynovenom blogu, kde nájdete hodnotné informácie o zdravom stravovaní.

 

Ambasádorkou celého projektu sa stala lektorka a odborníčka na výživu Zdena Havettová, ktorú môžete vidieť v našom novom video seriáli. Naším heslom #zibio by sme radi povzbudili ľudí, aby neboli ľahostajní k tomu, čo majú na tanieri.

 

V 1. epizóde video seriálu #zibio vám predstavujeme príbeh Denisky, ktorá mala od detstva tráviace ťažkosti, s ktorými jej nevedeli pomôcť ani lekári. Jej zdravotný stav sa zmenil až vďaka zmene prístupu k stravovaniu, výživovej poradkyni Zdenke Havettovej a kvalitným bio potravinám z Biolandu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia