Múky
Výrobca:
Špaldová celozrnná krupica bio 500g Biomila
Špaldová bio krupica, vhodná na prípravu tradičnej krupicovej kaše.
Pohánková krupica bio 400g Probio
Pohánková bio krupica, pomletá nahrubo.
Ryžová múka polohrubá 500g Natural Jihlava
Polohrubá ryžová múka, vhodná ako náhrada za klasickú pšeničnú múku. Pri pečení sa zvyčajne mieša s inými druhmi múky (s kukuričnou alebo pohánkovou).
DOCASNE NEDOSTUPNE Amarantová múka celozrnná bio 500g Provita
Amarantová celozrnná múka, pomletá zo zŕn amarantu. Má veľmi vysoký obsah minerálnych látok a vitamínov.
Špaldová múka celozrnná bio 1kg Biopekáreň
Vhodná na domáci chlieb aj kváskovanie. 100% špaldová celozrnná bio múka, vyrobená pomletím celého zrna bio špaldovej pšenice na kamennom mlyne s elektrickým pohonom a pomalými otáčkami.
Ľanová múka bio 250g Rapunzel
Jemne mletá múka z ľanových semienok, vhodná aj pre vitariánov. Získava sa jemným pomletím semienok čiastočne zbavených oleja. Tým sa predĺži jej trvanlivosť a zároveň zachová obsah cenných látok.
Múka celozrnná z pšenice dvojzrnky bio 1kg Biopekáreň
Dovolenka od 13.7 do 24.7. 2020. Celozrnná múka mletá z celých zŕn bio pšenice dvojzrnky.
Univerzálna bezlepková múka zmes bio 750g Alnavit
Univerzálna múčna zmes v bio kvalite, bez lepku, bez laktózy, vegánska. Na sladké aj slané pečenie.
Mandľová múka 200g Bionebio
Mandľová múka vyrobená zo sladkých španielskych mandlí z regiónu Murcia, šetrne lúpaných za použitia horúcej pary a potom najemno namletých.
Teffová múka tmavá 250g Adveni
Múka z teffu tmavého, určená len na tepelné spracovanie. Je vhodná na slané aj sladké pečenie, na prípravu pudingov, na zahusťovanie či na prípravu tradičného etiópskeho chleba injera.
Krupička ryžová jemná 400g Paleta
Jemná ryžová krupica, bezlepková. Vhodná na prípravu kaše.
Pšeničná múka hladká (T405) demeter bio 1kg Spielberger
Pšeničná múka, v bio a demeter kvalite. Vhodná na pečenie keksov, waflí, muffinov či na pizza cesto.
Bezlepková instantná ryžová múka 200g Nominal
Ryžová instantná múka má jemnú neutrálnu chuť a dobre viaže tekutinu. Pre svoje vlastnosti je vhodná nielen na prípravu jednodruhovej čisto ryžovej kaše, ale má množstvo ďalšieho použitia.