Octy
Výrobca:
Jablčný ocot nepasterizovaný bio 750ml Beutelsbacher
Bio demeter jablčný ocot, nie z koncentrátu.
Balzamikový ocot di Modena I.G.P. (Rustico) bio 500ml Rapunzel
Táto lokálna špecialita Aceto Balsamico di Modena sa pripravuje výhradne v severotalianskej provincii Modena. Vyrába sa skvasením šťavy vybraných odrôd bio hroznového vína (Trebbiano, Lambrusco a ďalšej miestnej odrody).
Biely vínny ocot bio 500ml Rapunzel
Ocot z bieleho vína, pripravený šetrným spôsobom výroby. Vyrába sa z nesíreného bieleho vína vyrobeného z bio hrozna. Zreje v drevených sudoch a pri výrobe nie je zahrievaný. Ocot vyniká jemnou chuťou a vôňou po bielom víne
Ocot z červeného vína bio 500ml Rapunzel
Ocot z červeného vína, pripravený šetrným spôsobom výroby. Vyrába sa z nesíreného červeného vína vyrobeného z bio hrozna. Zreje v drevených sudoch a pri výrobe nie je zahrievaný.
Ume ocot špeciál 300ml Sunfood
Ume ocot, prírodné ochucovadlo vzniká pri fermentácií japonských umeboshi slivôčok. Slano-kyslá prírodná šťava a je výbornou náhradou za bežný ocot.
Balzamikový ocot di Modena I.G.P. (Speciale) bio 250ml Rapunzel
Balzamikový ocot Speciale z Modeny určený pre gurmánsku kuchyňu.
Ryžový ocot Genmai Su bio 250ml Arche
Genmai Su je jemný ryžový ocot, ktorý zreje podľa tradičnej japonskej metódy. Vhodný na dochutenie sushi ryže, šalátových dresingov, marinád či dipov.
Jablčný ocot balsamico bio 330ml Beutelsbacher
Na výrobu jablčného octu s balsamikovou chuťou sú použité len jablká vyzreté na slnku, zo starostlivo vybraných ekologicky pestovaných oblastí.
Balzamikový ocot di Modena I.G.P. 500ml LaSelva
Klasický balzamikový ocot z Modeny s bio prísadami. Jeho nezameniteľná sladkokyslá a harmonická chuť z neho robí nepostrádateľnú koreninu v kuchyni. Kyselina 6 %, hustota 1,085 g/ml.
Jablčný ocot 750ml Burkhardt
Jablčný ocot s 5% obsahom kyseliny, na dochutenie pokrmov alebo zriedený s vodou na pitie. Vyrobený prírodnou cestou z celých jabĺk.