Datlovo malinová torta bez lepku |
Pripravte si chutnú a zdravú tortu bez lepku od našej Lenky. Potrebujeme:
Krém:
PostupĎatlovú pastu, maslo a vodu vyšľaháte spolu do jemného krému. Pridáte jablčný ocot, vajcia po jednom a mixujete. V miske si zmiešajte suché ingrediencie a pridajte do ďatlového krému. Formu (23cm) vymastite maslom a vysteľte papierom na pečenie. Cesto do nej vylejte a dajte piecť na 40min, 180st. Kým sa upečie korpus, pripravte si krém. Maliny rozpučíte vidličkou, pridáte med a zmiešate spolu s mascarpone do jemného krému. Korpus po upečení necháte vychladnúť, následne ho rozdelíte na dve časti. Spodnú potrite krémom, dajte vrchnú časť a tú taktiež potrite zvýšným krémom. Ozdobte hoblinkami z čokolády a čerstvými malinami.
Dobrú chuť! |
Na tortu potrebujeme: