Nápoje Čaj, káva a kávoviny Čaj Ajurvédske čaje Ajurvédsky čaj Shalari 100g Everest Ayurveda
Ajurvédsky čaj Shalari 100g Everest Ayurveda
Himalájsky ajurvédsky čaj SHALARI môže napomôcť pri kĺbových opuchoch. Obsahuje bylinu Shalari a ľudia ju poznajú ako zeler voňavý.
Kód produktu:337
EAN kód: 8594060590707
Výrobca:Everest Ayurveda
Dodacia lehota
Dodacia lehota: SKLADOM - DOSTUPNÉ IHNEĎ
Vaša cena: 5,13 €
bez DPH
6,15 € s DPH
6,15 € s DPH
jednotková cena s DPH
/
6.15
Zeler voňavý je dvojročná rastlina, ktorá pochádza z južnej Ázie a rastie najviac v Stredozemí. V Európe sa začala pestovať v 18. storočí a pestuje sa u nás ako zelenina, ktorú si ľudia veľmi obľúbili. Počas vegetácie sa zalieva a okopáva, ďalej nasleduje zber. Zeler sa využíva ako zelenina aj na lekárske účely. Má využitie aj ako korenina v stredomorskej, americkej, anglickej a balkánskej kuchyni.
Zloženie
Zeler voňavý - Shalari (Apium graveolens), koriander siaty (Coriandrum sativum), chebula srdčitá - Guduchi (Tinospora cordifolia), Haritaki (Terminalia chebula), rasca rímska (Cuminum cuminum L.), borovica Gerardova (Pinus garerdiana), šachor okrúhly (Chlorocyperus eragrostis), zázvorovník lekársky - zázvor (Zingiber origgicinalis)
Tinospora cordifolia podporuje činnosť kĺbového aparátu. Pomáha udržiavať bezproblémový močový systém. Napomáha riediť moč a znižovať hladinu kyseliny močovej. Kotvičník zemný pôsobí priaznivo na činnosť močových ciest. Koriander siaty pomáha podporovať trávenie a normálnu funkciu črevného traktu. Terminalia chebula priaznivo ovplyvňuje metabolizmus.
Príprava
Jednu čajovú lyžičku bylinnej zmesi (cca 2g) zalejte 250 ml vriacej vody a nechajte minimálne 10 minút vylúhovať.
Pre zosilnenie účinku povarte rovnaké množstvo zmesi 3 – 5 minút bez nutnosti ďalšieho lúhovania.
Odporúčané dávkovanie
2 – 3 šálky za deň
Upozornenie
Výživový doplnok s rastlinnými zložkami.
Ukladajte mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy. Čaj nie je vhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy.
Skladovanie
Skladujte na suchom mieste pri teplote do 25°C.
Krajina pôvodu
Nepál