Reštaurácia Bratislava

 
 
 
Úvod > Reštaurácia
 

Reštaurácia Bioland

V našej ponuke nájdete vždy jedno jedlo bez lepku a jedno jedlo bez mlieka a vajec teda vegánske. Tiež máte záruku že jedlo je vždy čerstvo navarené z čerstvých surovín a z veľkej časti s bioproduktov z našich predajní. Nikdy u nás nenájdete biely cukor ani bielu pšeničnú múku. Z koreníny používame takmer výhradne od značky Sonnentor a soľ je výlučne morská alebo himalájska. Všetky oleje ktoré používame sú v Biokvalite. 

Náš kuchár Kamil je skúsený odborník - svoje skúsenosti rozvíjal aj v Nemecku a vie dať jedlu povestnú 5 chuť. A naša Erika pre Vás pripravuje tie najlepšie dezerty, teda lakocinky na pohľadanie - samozrejme na zdravý spôsob. 

Naša reštaurácia Bioland sa nachádza vedľa našej predajne na Mýtnej 23 v Bratislave

Ak sa nachádzate ďalej od našej reštaurácie alebo nemáte možnosť odísť z práce alebo z domu, radi Vám obed v rámci Bratislavy privezieme viac informácií tu: Bioland rozvoz

Menu na tento týždeň:

Pondelok 20.01.

Zatvorené

Utorok 21.01.

Polievka: Petržlenový krém s bazalkovým olejom (alergény: neobsahuje)
Hl. jedlo 1: Grilovaný encián s pečenými zemiakmi a bylinkovým dipom (alergény: mlieko)
Hl. jedlo 2: Vegánske tekvicové rizoto krémové z celozrnnej ryže s čerstvým rozmarínom (alergény: zeler)
Dezert: Raw čokoládová torta s makom (alergény: orechy)

Streda 22.01.

Polievka: Minestrone s quinoou (alergény: neobsahuje)
Hl. jedlo 1: Plnený kelový list so zeleninovo-ryžovou plnkou na rajčinovej omáčke (alergény: neobsahuje)
Hl. jedlo 2: Granadír s pohánkovou cestovinou a domácim cviklovým šalátom (alergény: horčičné semienko)
Dezert: Čučoriedková bublanina (alergény: vajcia, lepok)

Štvrtok 23.01.

Polievka: Arašidová jemná so zeleninou (alergény: arašidy, zeler)
Hl. jedlo 1: Domáce špaldové halušky s bryndzou, tofu slaninkou a čerstvou pažítkou (alergény: lepok, mlieko, sója)
Hl. jedlo 2: Vegánske pšenovo-kalerábové placky s uhorkovým šalátom (alergény: neobsahuje)
Dezert: Raw vanilková pena s ovocím (alergény: orechy)

Piatok 24.01.

Polievka: Šošovicová so špenátom a olivami (alergény: neobsahuje)
Hl. jedlo 1: Plnené cukety s tempehom a quinoou, na špenátovej omáčke (alergény: sója)
Hl. jedlo 2: Červené karí s fazuľou, šampiňónmi a ryžou (alergény: horčičné semienko)
Dezert: Domáci smotanovo-kôprový osúch (alergény: lepok, mlieko, vajcia)

 

Aj keď u nás je priorita oddeľovania alergénov na 1. mieste, keďže sú všetky jedlá spracovávané v jednej kuchyni, je možné že budú obsahovať stopy lepku, mlieka, vajec, sóje, sezamu, orechov, horčičných semienok a zeleru. 

 

Váš nákup potravín Vám pripravíme a môžete si ho vyzdvihnúť spolu s obedom. Stačí si objednať.

 
 
 
Tento týždeň varíme aj z:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia