Reštaurácia Bratislava

 
 
 
Úvod > Reštaurácia
 

Reštaurácia Bioland

V našej ponuke nájdete vždy jedno jedlo bez lepku a jedno jedlo bez mlieka a vajec teda vegánske. Tiež máte záruku že jedlo je vždy čerstvo navarené z čerstvých surovín a z veľkej časti s bioproduktov z našich predajní. Nikdy u nás nenájdete biely cukor ani bielu pšeničnú múku. Z koreníny používame takmer výhradne od značky Sonnentor a soľ je výlučne morská alebo himalájska. Všetky oleje ktoré používame sú v Biokvalite. 

Náš kuchár Kamil je skúsený odborník - svoje skúsenosti rozvíjal aj v Nemecku a vie dať jedlu povestnú 5 chuť. A naša Erika pre Vás pripravuje tie najlepšie dezerty, teda lakocinky na pohľadanie - samozrejme na zdravý spôsob. 

Naša reštaurácia Bioland sa nachádza vedľa našej predajne na Mýtnej 23 v Bratislave

Ak sa nachádzate ďalej od našej reštaurácie alebo nemáte možnosť odísť z práce alebo z domu, radi Vám obed v rámci Bratislavy privezieme viac informácií tu: Bioland rozvoz

Menu na tento týždeň:

Pondelok 18.03.

Polievka: Krémová brokolicovo-špenátová s baby špenátom (alergény: neobsahuje)
Menu 1: Lesné hubové krémové rizoto (alergény: zeler (sedano), mlieko)
Menu 2: Segedínsky guláš s tempehom a domácou celozrnnou knedľou (alergény: sója, lepok)
Dezert: Raw karobovo-banánová torta (alergény: orechy)

Utorok 19.03.

Polievka: Francúzska zeleninová s bezlepkovými cestovinami (alergény: neobsahuje)
Menu 1: Plnené portobello s bryndzou, medvedím cesnakom a šalát (alergény: mlieko)
Menu 2: Indické kuku paka s karfiolom, cuketou, cícerom a ryžovými rezancami (alergény: horčičné semienko)
Dezert: Malinový cheescake (alergény: lepok, mlieko, vajcia)

Streda 20.03.

Polievka: Krémová z koreňovej zeleniny s pažítkou (alergény: neobsahuje)
Menu 1: Zapekané francúzske zemiaky (alergény: vajce, mlieko, sója)
Menu 2: Africký gulášový́ kotlík s ryžou (alergény: orechy (kešu))
Dezert: Vegánske brownies (alergény: lepok)

Štvrtok 21.03.

Polievka: Jarná z ružičkového kelu a jarnou cibuľkou (alergény: sedano)
Menu 1: Hŕstková kaša s robi mäsom (alergény: lepok)
Menu 2: Quinoovo-fazuľové fašírky s kurkumovou omáčkou a šalátom (alergény: vajce)
Dezert: Ovocný koláč zo špaldovej múky (alergény: lepok, mlieko, vajcia)

Piatok 22.03.

Polievka: Minestrone s fazuľovými fit rezancami (alergény: neobsahuje)
Menu 1: Cviklový falafel s celozrnným kuskusom, mayonette a valeriánom (alergény: sója, lepok)
Menu 2: Banánovo-kokosové lievance s ovocím a kakaovým prelivom (alergény: neobsahuje)
Dezert: Raw ovocná torta (alergény: orechy)

 

Aj keď u nás je priorita oddeľovania alergénov na 1. mieste, keďže sú všetky jedlá spracovávané v jednej kuchyni, je možné že budú obsahovať stopy lepku, mlieka, vajec, sóje, sezamu, orechov, horčičných semienok a zeleru. 

 

Váš nákup potravín Vám pripravíme a môžete si ho vyzdvihnúť spolu s obedom. Stačí si objednať.

 
 
 
Tento týždeň varíme aj z:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia