Reštaurácia Bratislava

 
 
 
Úvod > Reštaurácia
 

Reštaurácia Bioland

V našej ponuke nájdete vždy jedno jedlo bez lepku a jedno jedlo bez mlieka a vajec teda vegánske. Tiež máte záruku že jedlo je vždy čerstvo navarené z čerstvých surovín a z veľkej časti s bioproduktov z našich predajní. Nikdy u nás nenájdete biely cukor ani bielu pšeničnú múku. Z koreníny používame takmer výhradne od značky Sonnentor a soľ je výlučne morská alebo himalájska. Všetky oleje ktoré používame sú v Biokvalite. 

Náš kuchár Kamil je skúsený odborník - svoje skúsenosti rozvíjal aj v Nemecku a vie dať jedlu povestnú 5 chuť. A naša Erika pre Vás pripravuje tie najlepšie dezerty, teda lakocinky na pohľadanie - samozrejme na zdravý spôsob. 

Naša reštaurácia Bioland sa nachádza vedľa našej predajne na Mýtnej 23 v Bratislave

Ak sa nachádzate ďalej od našej reštaurácie alebo nemáte možnosť odísť z práce alebo z domu, radi Vám obed v rámci Bratislavy privezieme viac informácií tu: Bioland rozvoz

Menu na tento týždeň:

Pondelok 14.01.

Polievka: Šampiňónová krémová s čerstvým špenátom (alergény: neobsahuje)
Menu 1: Bulgurovo-ementálové guľôčky s paradajkovou omáčkou (alergény: lepok, mlieko)
Menu 2: Vegánske krémové cuketové rizoto so sušenými paradajkami a bazalkou (alergény: sedano)
Dezert: Mangová raw torta (alergény: orechy)

Utorok 15.01.

Polievka: Cesnačka s polievkovými guľôčkami a pažítkou (alergény: lepok (v guľôčkách))
Menu 1: Gratinované bylinkové zemiaky s baby špenátom, parmezánom a miešaným šalátom (alergény: mlieko)
Menu 2: Baklažánovo-cuketové subzi s kokosovým mliekom, čerstvým koriandrom a pečenými zemiakmi (alergény: neobsahuje)
Dezert: Jablkovo-kakaová torta (alergény: mlieko, vajcia, lepok)

Streda 16.01.

Polievka: Eintopf: zeleninovo-strukovinová polievka (alergény: zeler)
Menu 1: Celozrnné lasagne s paradajkovou omáčkou, mozzarelou, domácim bazalkovým pestom a šalátom (alergény: lepok, mlieko, orechy)
Menu 2: Indický šošovicový dhal zo zeleninou, kokosovým mliekom, koriandrom a jasmínovou ryžou (alergény: horčičné semienko)
Dezert: Mramorový koláč s hruškami, preliaty karamelom (alergény: vajcia, mlieko, lepok)

Štvrtok 17.01.

Polievka: Boršč s koreňovou zeleninou (alergény: sója, zeler)
Menu 1: Fašírky z pinto fazule so šampiňónovo-nivovou omáčkou a celozrnnou ryžou (alergény: mlieko)
Menu 2: Vegánske quinoa rizoto s hubami a vegánskym parmezánom (alergény: neobsahuje)
Dezert: Cviklové brownies (alergény: lepok, mlieko, vajcia)

Piatok 18.01.

Polievka: Hrášková s pestom (alergény: neobsahuje)
Menu 1: Chrenová omáčka s domácou knedľou a robi plátkami (alergény: mlieko, lepok)
Menu 2: Cícerovo-repový falafel so sójovým dipom a šalátom (alergény: sézam, horčičné semienko, sója)
Dezert: Raw čokoládová pena s ovocím (alergény: orechy)

 

Aj keď u nás je priorita oddeľovania alergénov na 1. mieste, keďže sú všetky jedlá spracovávané v jednej kuchyni, je možné že budú obsahovať stopy lepku, mlieka, vajec, sóje, sezamu, orechov, horčičných semienok a zeleru. 

 

Váš nákup potravín Vám pripravíme a môžete si ho vyzdvihnúť spolu s obedom. Stačí si objednať.

 
 
 
Tento týždeň varíme aj z:
49
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia