Reštaurácia Bratislava

 
 
 
Úvod > Reštaurácia
 

Reštaurácia Bioland

V našej ponuke nájdete vždy jedno jedlo bez lepku a jedno jedlo bez mlieka a vajec teda vegánske. Tiež máte záruku že jedlo je vždy čerstvo navarené z čerstvých surovín a z veľkej časti s bioproduktov z našich predajní. Nikdy u nás nenájdete biely cukor ani bielu pšeničnú múku. Z koreníny používame takmer výhradne od značky Sonnentor a soľ je výlučne morská alebo himalájska. Všetky oleje ktoré používame sú v Biokvalite. 

Náš kuchár Kamil je skúsený odborník - svoje skúsenosti rozvíjal aj v Nemecku a vie dať jedlu povestnú 5 chuť. A naša Erika pre Vás pripravuje tie najlepšie dezerty, teda lakocinky na pohľadanie - samozrejme na zdravý spôsob. 

Naša reštaurácia Bioland sa nachádza vedľa našej predajne na Mýtnej 23 v Bratislave

Ak sa nachádzate ďalej od našej reštaurácie alebo nemáte možnosť odísť z práce alebo z domu, radi Vám obed v rámci Bratislavy privezieme viac informácií tu: Bioland rozvoz

Menu na tento týždeň:

Pondelok 12.11.

Polievka: Cesnaková s cícerovými chrumkami (alergény: neobsahuje)
Menu 1: Segedínsky guláš s tofu a domácou celozrnnou knedľou (alergény: lepok, soja)
Menu 2: Vegánske rizoto so špenátom, sušenými paradajkami a parmezánom (alergény: neobsahuje)
Dezert: Raw čokoládovo-levanduľová torta (alergény: orechy)

Utorok 13.11.

Polievka: Paradajkovo kapustová s čili a bazalkou (alergény: neobsahuje)
Menu 1: Gratinované bylinkové zemiaky s baby špenátom, parmezánom a miešaným šalátom (alergény: mlieko)
Menu 2: Indický šošovicový dhal zo zeleninou, kokosovým mliekom, koriandrom a jazmínovou ryžou (alergény: horčičné semienko)
Dezert: Svieži mrkvový koláč (alergény: lepok, mlieko, vajcia)

Streda 14.11.

Polievka: Cviklová zamatová s klíčkami (alergény: neobsahuje)
Menu 1: Batátový koláč s vegan goody foody a pestrým šalátom (alergény: sója, lepok)
Menu 2: HIT jedlo: Pšeno s pak choi, feniklom, cuketou a hráškom (alergény: neobsahuje)
Dezert: Raw marakuja torta (alergény: orechy)

Štvrtok 15.11.

Polievka: Zeleninová s červenou šošovicou (alergény: zeler)
Menu 1: Hlivový perkelt s kukuričnými cestovinami (alergény: sója)
Menu 2: Grilovaný cammembert s pečenými zemiakmi a cuketou, s redkvičkovým dipom (alergény: mlieko)
Dezert: Figová bublanina (alergény: lepok, mlieko, vajcia)

Piatok 16.11.

Polievka: Fazuľová polievka s pečeným zemiakom (alergény: neobsahuje)
Menu 1: Baklažánové rolky plnené balkánskym syrom na paradajkovej omáčke, šalát (alergény: mlieko)
Menu 2: Domáce halušky z červenej repy s kešu omáčkou a redchard šalátom (alergény: lepok, orechy)
Dezert: Raw karamelová torta (alergény: sezam, orechy)

 

Aj keď u nás je priorita oddeľovania alergénov na 1. mieste, keďže sú všetky jedlá spracovávané v jednej kuchyni, je možné že budú obsahovať stopy lepku, mlieka, vajec, sóje, sezamu, orechov, horčičných semienok a zeleru. 

 

Váš nákup potravín Vám pripravíme a môžete si ho vyzdvihnúť spolu s obedom. Stačí si objednať.

 
 
 
Tento týždeň varíme aj z:
410
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia