Reštaurácia Bratislava

 
 
 
Úvod > Reštaurácia
 

Reštaurácia Bioland

V našej ponuke nájdete vždy jedno jedlo bez lepku a jedno jedlo bez mlieka a vajec teda vegánske. Tiež máte záruku že jedlo je vždy čerstvo navarené z čerstvých surovín a z veľkej časti s bioproduktov z našich predajní. Nikdy u nás nenájdete biely cukor ani bielu pšeničnú múku. Z koreníny používame takmer výhradne od značky Sonnentor a soľ je výlučne morská alebo himalájska. Všetky oleje ktoré používame sú v Biokvalite. 

Náš kuchár Kamil je skúsený odborník - svoje skúsenosti rozvíjal aj v Nemecku a vie dať jedlu povestnú 5 chuť. A naša Erika pre Vás pripravuje tie najlepšie dezerty, teda lakocinky na pohľadanie - samozrejme na zdravý spôsob. 

Naša reštaurácia Bioland sa nachádza vedľa našej predajne na Mýtnej 23 v Bratislave

Ak sa nachádzate ďalej od našej reštaurácie alebo nemáte možnosť odísť z práce alebo z domu, radi Vám obed v rámci Bratislavy privezieme viac informácií tu: Bioland rozvoz

Menu na tento týždeň:

Pondelok 11.11.

Polievka: Šampiňónová krémová s čerstvým špenátom (alergény: neobsahuje)
Menu 1: Vegánske krémové cuketové rizoto so sušenými paradajkami a bazalkou (alergény: sedano)
Menu 2: Cviklovo-špaldové halušky s kešu omáčkou a redchard šalátom (alergény: lepok, orechy (kešu))
Dezert: Mangová raw torta (alergény: orechy)

Utorok 12.11.

Polievka: Hutná zimná zeleninová polievka (alergény: zeler)
Menu 1: Chilli con tofu s čerstvým koriandrom a celozrnnou ryžou (alergény: sója)
Menu 2: Zemiakový koláč s lesnými hubami (alergény: neobsahuje)
Dezert: Ovocný cheescake (alergény: lepok, mlieko, vajcia)

Streda 13.11.

Polievka: Hrachová krémová s pečeným pórom a vegánskou "slaninkou" (alergény: neobsahuje)
Menu 1: Zeleninové placky s hráškovým prelivom, jarnou cibuľkou a šalát (alergény: neobsahuje)
Menu 2: Cestoviny s domácim bazalkovým pestom, parmezánom a cherry paradajkami (alergény: lepok, mlieko, orechy)
Dezert: Raw čokoládová torta s makom (alergény: orechy)

Štvrtok 14.11.

Polievka: Z čiernej fazule na kubánsky spôsob (alergény: sója)
Menu 1: Jemne pikantný hlivový perkelt so sójovou smotanou a bezlepkovými cestovinami (alergény: sója)
Menu 2: Plnený kelový list so zeleninovo-ryžovou plnkou na rajčinovej omáčke (alergény: neobsahuje)
Dezert: Hruškový koláč s orechmi (alergény: lepok, mlieko, vajcia, orechy)

Piatok 15.11.

Polievka: Kelová so zemiakmi (alergény: neobsahuje)
Menu 1: Koložvárska kapusta s restovanými šampiňónmi a tempehom (alergény: sója)
Menu 2: Špaldové rezance s orechmi, dusenými hruškami a datľovým sirupom (alergény: lepok, orechy)
Dezert: Raw vanilková pena s ovocím (alergény: orechy)

 

Aj keď u nás je priorita oddeľovania alergénov na 1. mieste, keďže sú všetky jedlá spracovávané v jednej kuchyni, je možné že budú obsahovať stopy lepku, mlieka, vajec, sóje, sezamu, orechov, horčičných semienok a zeleru. 

 

Váš nákup potravín Vám pripravíme a môžete si ho vyzdvihnúť spolu s obedom. Stačí si objednať.

 
 
 
Tento týždeň varíme aj z:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia