Reštaurácia Bratislava

 
 
 
Úvod > Reštaurácia
 

Reštaurácia Bioland

V našej ponuke nájdete vždy jedno jedlo bez lepku a jedno jedlo bez mlieka a vajec teda vegánske. Tiež máte záruku že jedlo je vždy čerstvo navarené z čerstvých surovín a z veľkej časti s bioproduktov z našich predajní. Nikdy u nás nenájdete biely cukor ani bielu pšeničnú múku. Z koreníny používame takmer výhradne od značky Sonnentor a soľ je výlučne morská alebo himalájska. Všetky oleje ktoré používame sú v Biokvalite. 

Náš kuchár Kamil je skúsený odborník - svoje skúsenosti rozvíjal aj v Nemecku a vie dať jedlu povestnú 5 chuť. A naša Erika pre Vás pripravuje tie najlepšie dezerty, teda lakocinky na pohľadanie - samozrejme na zdravý spôsob. 

Naša reštaurácia Bioland sa nachádza vedľa našej predajne na Mýtnej 23 v Bratislave

Ak sa nachádzate ďalej od našej reštaurácie alebo nemáte možnosť odísť z práce alebo z domu, radi Vám obed v rámci Bratislavy privezieme viac informácií tu: Bioland rozvoz

Menu na tento týždeň:

Pondelok 16.09.

Polievka: Hrachová krémová s vegánskou slaninou (alergény: neobsahuje)
Menu 1: Bryndzová pohánka s tempehovou slaninkou a jarnou cibuľkou (alergény: sója, mlieko)
Menu 2: Špalové rezance s makom a karamelovým jabĺčkom (alergény: lepok)
Dezert: Raw čučoriedková torta (alergény: orechy)

Utorok 17.09.

Polievka: Arašidová jemná so zeleninou (alergény: arašidy, zeler)
Menu 1: Gratinované bylinkové zemiaky s baby špenátom, parmezánom a miešaným šalátom (alergény: mlieko)
Menu 2: Hubová omáčka s robi mäsom a ryžou (alergény: sója, lepok)
Dezert: Jablková šarlota (alergény: vajcia, lepok)

Streda 18.09.

Polievka: Eintopf: zeleninovo-strukovinová polievka (alergény: zeler)
Menu 1: Cviklovo-špaldové halušky s kešu omáčkou a redchard šalátom (alergény: lepok, orechy (kešu))
Menu 2: Pečená zelenina na kokosovom oleji s citrónovým tymianom (alergény: neobsahuje)
Dezert: Vegánske brownies (alergény: lepok)

Štvrtok 19.09.

Polievka: Hlivová krémová s pečeným zemiakom (alergény: neobsahuje)
Menu 1: Celozrnné špenátové lasagne s mozzarellou, muškátovým orieškom a šalátom (alergény: lepok, mlieko)
Menu 2: Indické kuku paka s karfiolom, cuketou, cícerom a ryžovými rezancami (alergény: horčičné semienko)
Dezert: Mramorový koláč s hruškami preliaty karamelom (alergény: vajcia, mlieko, lepok)

Piatok 20.09.

Polievka: Zeleninová s hráškom (alergény: zeler,)
Menu 1: Bylinkový kuskus na kurkume s pečeným hokkaidom a štajerským tekvicovým olejom (alergény: lepok)
Menu 2: Fašírky z pinto fazule so šampiňónovo-nivovou omáčkou a celozrnnou ryžou (alergény: mlieko)
Dezert: Raw ananásovo-zázvorová torta (alergény: orechy)

 

Aj keď u nás je priorita oddeľovania alergénov na 1. mieste, keďže sú všetky jedlá spracovávané v jednej kuchyni, je možné že budú obsahovať stopy lepku, mlieka, vajec, sóje, sezamu, orechov, horčičných semienok a zeleru. 

 

Váš nákup potravín Vám pripravíme a môžete si ho vyzdvihnúť spolu s obedom. Stačí si objednať.

 
 
 
Tento týždeň varíme aj z:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia