Špaldové cestoviny nie len pre najmenších |
Rýchla večera - bum a Je to! Jedna zástavka v Biolande, pár minút v kuchyni a skvelá pasta je na svete. Potrebujeme
PostupDo osolenej vriacej vody s troškou oleja vložíme cestoviny a varíme na miernom plameni cca 5min. Medzi tým na väčšej panvičke s hrubým dnom rozpálime olej a opražíme cesnak a cibuľu do sklovita, pridáme omáčku a za stáleho miešania krátko povaríme. Scedené cestoviny vsypeme do omáčky, osolíme a okoreníme a pri varení necháme chute nech sa pekne spoja. Na záver posypeme oreganom a ďalej dochutíme podľa vlastného uváženia. Tipy a trikyAk nie ste vegan môžete pridať parmezán alebo iný syr, či už pri varení do omáčky spolu s cestovinami alebo na záver po dokončení. Ak budete cestoviny podávať do misky vydržia dlhšie teplé.
|